Geaccrediteerde trainers lijst

De trainers op deze pagina leveren TeamUp gebaseerde sessies. Ze hebben allemaal het TeamUp accreditatie programma doorlopen om kwalitatief goede sessies te kunnen garanderen.

Alexander de Haan en Suzan Valstar faciliteren team verbeter en team ontwerp sessies met TeamUp. Samen kunnen we de samenwerking in jouw team verbeteren en het team (her)ontwerpen om te passen bij jouw team's taak. Dit verbetert de team output en verhoogt je plezier in je teamwerk.

Website URL: https://livingmotion.nl/seriousgaming/

Haagse Beek organisatieadvies richt zich op overheidsmanagers en -medewerkers en hun veranderingsopgave. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak vanuit het uitgangspunt dat veranderingen in interactie met medewerkers en middenmanagement tot stand komen. Verandering van houding en gedrag speelt hierbij een belangrijke rol. Nieuwsgierig?

Website URL: http://www.haagsebeek.nl

Website URL: http://www.tias.edu

De IT Management Group is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw IT organisatie en projectorganisatie. Wij verzorgen graag een TeamUp of andere training voor u als onderdeel van een verandertraject.

Website URL: https://www.itmg.nl

Op deze lijst komen

Om op deze lijst te komen moet u een geaccrediteerd trainer worden. Als u hier in geïnteresserd bent raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Henk Korevaar (1953) is oprichter van F-fectis (1991) en facilitator voor innovatie- en veranderingsprocessen en –projecten. Als ‘dispenser of enthusiasm’ verzorgt hij interactieve ‘idea-generation’ sessies in binnen- en buitenland voor kleine en grote teams, innovatie-workshops en virtuele workshops met deelnemers ‘op afstand’. Daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker, dagvoorzitter of als ‘buitenboordmotor’ voor managers en hun teams. Auteur van meerdere boeken over teams, projectmana-gement en de effecten van Anders Werken.

Website URL: http://www.ffectis.nl

Signature Games is een interdisciplinair expertise en ervaringscentrum voor onderzoek en toepassing van spelsimulaties, serious gaming en virtuele werelden voor complexe beleidsvorming, besluitvorming, management, leren en trainen. Signature games is een onafhankelijk bedrijf sinds 2014 (een onderdeel van TU-Delft tussen ‘02-14).

De directeur en oprichter van Signature Games – dr. Igor Mayer – is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van TeamUp. Igor is een internationaal veelgevraagde spreker, moderator en trainer. Hij heeft tientallen TeamUp sessies georganiseerd en begeleid in Nederland, Europa en Azië. Hij leidt ook het TeamUp validatie-onderzoek.

Website URL: http://www.signaturegames.eu

Samenwerking tussen professionals binnen de luchtvaart is van levensbelang. Er is lang en hard aan gewerkt om de luchtvaart tot de veiligste manier van vervoer te maken. Misschien wel de veiligste branche. Effectieve en efficiënte communicatie en samenwerking liggen aan de basis hiervan. Pitch-Up biedt maatwerkprogramma’s om uw team te laten leren van de luchtvaart. Door onze interactieve en inspirerende aanpak wordt werken aan de verbetering van de effectiviteit van uw team weer leuk!

Website URL: http://www.pitch-up.nl/