Wie maakt TeamUp?

TeamUp is ontwikkeld door The Barn, een serious game ontwikkelstudio uit Delft. We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige games voor trainingen en complexe problemen. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u terecht op onze website.

Hoe is TeamUp ontstaan?

De eerste TeamUp prototypes zijn ontwikkeld bij de Technische Universiteit Delft, in samenwerking met Accenture. Het doel was om een game te ontwerpen om teamwork trainingen te faciliteren. Hierbij was het belangrijk dat het spel ook gebruikt kon worden om nieuwe inzichten in teamwork te kunnen ontwikkelen.

Om het spel toegankelijker te maken voor een breder publiek heeft The Barn het spel doorontwikkeld tot het nu beschikbare product. The Barn is opgericht door medewerkers van het originele ontwikkelteam.

We werken nog steeds nauw samen met de Technische Universiteit Delft om verder onderzoek met het spel te kunnen doen. Zo proberen we bij te dragen aan het ontwikkelen van nieuwe trainingsvormen en het vergaren van betere inzichten in de werking van teamwork in het algemeen.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via teamup@thebarngames.nl